Panirani pileći cordon bleu

Kuhajte s ovim proizvodom

Poznato jelo Cordon bleu ukusan je brzo smrznuti proizvod od pilećeg mesa. Ukusno pileće meso punjeno je sirom i šunkom koji mu daju poseban okus. Namjenjen je svim generacijama željnih ukusnog obroka.

Brzo smrznuti pretprženi panirani proizvod od 100% pilećeg mesa u panadi od pšeničnog brašna. Odresci su punjeni šunkom i sirom. U kutijici se nalaze 4 panirana cordon bleu-a, nije ih potrebno prethodno odmrzavati već su odmah spremni za pečenje. Priprema je vrlo kratka i traje svega 6-7 minuta.

Priprema

Pržite panirani pileći Cordon Bleu bez odmrzavanja u prethodno zagrijanom ulju dok ne poprimi zlatnu boju i postane hrskav. U kombinaciji sa svježom salatom, pečenim krumpirom, ili nekim drugim prilogom po vašoj želji zasigurno ćete uživati u ukusnom i brzo pripremljenom jelu. Bilo koja kombinacija odličan je odabir ukoliko nemate vremena za kuhanje, a željni ste ukusnog obroka.

U svakom Ledo pakiranju kriju se najfiniji komadi mesa. Uživajte u okusu ćevapčića, pljeskavica, paniranih i punjenih odrezaka iz domaćeg uzgoja.

Kuhajte s ovim proizvodom