Panirani pileći cordon bleu

Kuhajte s ovim proizvodom

Poznato jelo Cordon bleu ukusan je brzo smrznuti proizvod od pilećeg mesa. Ukusno pileće meso punjeno je sirom i šunkom koji mu daju poseban okus. Namijenjen je svim generacijama željnih ukusnog obroka.

Brzo smrznuti pretprženi panirani proizvod od 100% pilećeg mesa u panadi od pšeničnog brašna. Odresci su punjeni šunkom i sirom, nije ih potrebno prethodno odmrzavati već su odmah spremni za pečenje. Priprema je vrlo kratka i traje svega 6-7 minuta.

Priprema

Pržite panirani pileći Cordon Bleu bez odmrzavanja u prethodno zagrijanom ulju dok ne poprimi zlatnu boju i postane hrskav. U kombinaciji sa svježom salatom, pečenim krumpirom, ili nekim drugim prilogom po vašoj želji zasigurno ćete uživati u ukusnom i brzo pripremljenom jelu. Bilo koja kombinacija odličan je odabir ukoliko nemate vremena za kuhanje, a željni ste ukusnog obroka.

U svakom Ledo pakiranju kriju se najfiniji komadi mesa. Uživajte u okusu ćevapčića, pljeskavica, paniranih i punjenih odrezaka iz domaćeg uzgoja.

Kuhajte s ovim proizvodom

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!