Ledo Quinoa mješavina

Kuhajte s ovim proizvodom

Živite brzo i ne stignete svakoga dana smišljati i pripremati zdrav i hranjiv obrok? Ledo ima odlično rješenje i za to zahvaljujući novoj mješavini povrća i žitarica - Quinoa mješavini!

Quinoa mješavina je uz Bulgur mješavinu prva kombinacija žitarica i povrća u Ledo ponudi, a osim toga, prvi su Ledo proizvodi koji su nositelji žiga „Živjeti zdravo“ te jedini u cijelog kategoriji smrznutih proizvoda. Riječ je o žigu kojeg je pokrenuo HZJZ pod pokroviteljstvom EU s ciljem poboljšanja životnih i zdravstvenih navika stanovništva.

Ledo Quinoa mješavina sastoji se od quinoe, pira, paprike, brokule, špinata i mrkve te kao takva predstavlja prirodan i izvrstan izvor netopivih vlakana koji su važni za održavanje brojnih funkcija u tijelu, što u konačnici utječe na ukupno zdravlje organizma. Prosječan dnevni unos vlakana trebao bi se kretati između 25 i 35 grama, a Quinoa mješavina na 400 g ima samo 292 kcal i 11 g vlakana.

Ne čekajte više niti trenutka. Odaberite Quinoa mješavinu te brzo i jednostavno pripremite lagan i izbalansiran obrok pun visokovrijedni namirnica. Dobar tek!

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 194 kJ / 46 kcal
Ugljikohidrati 15g
Bjalančevine 3,1g
Masti 0,7g

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!