Fish nuggets

Kuhajte s ovim proizvodom

Fish Nuggetsi su praktičan i ukusan snack u super hrskavoj panadi. Bila to brza večera za cijelu obitelj, ili snack za druženje s prijateljima, Fish Nuggetsi idealni su za svaku prigodu. Jednostavno ih pripremite u pećnici, tavi ili fritezi, i uživajte u super hrskavom okusu prepoznatljive Ledo kvalitete!

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g
Energetska vrijednost 989 kJ / 236 kcal
Bjelančevine 9,7 g
Ugljikohidrati 22 g
Masti 12 g
Priprema

Pećnica: Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznuti proizvod. Proizvod pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na srednjoj visini na 230°C 12 do 14 minuta bez ventilatora ili na 220°C 12-14 minuta s uključenim ventilatorom, uz jedno okretanje nakon 7 minuta pečenja. / Tava: Uronite proizvod bez odmrzavanja u vruće ulje i pržite na umjerenoj temperaturi, a zatim na temperaturi u rasponu od srednje do slabije, otprilike 10-12 minuta, uz nekoliko okretanje tijekom prženja

Ledo svježe zamrznuta riba čuva sve hranjive sastojke i ostaje ukusna i svježa kao na dan kad je ulovljena.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!