Savijača s vanilijom, karamelom i jabukama s cimetom

Kuhajte s ovim proizvodom

Ledo vas ponovno iznenađuje s nečim novim i inovativnim. Za sve ljubitelje tradicionalnih okusa Ledo je klasičnu savijaču odlučio predstaviti u dosad neviđenoj kombinaciji i to s trostrukim punjenjem – vanilija, karamela i jabuka s cimetom! Ova savijača savršeno objedinjuje i spaja tradicionalno punjenje jabuke s cimetom s inovativnom kombinacijom okusa vanilije i karamele, što je čini jedinstvenom na tržištu.

Savijača s trostrukim punjenjem savršen je desert za sve koji vole probati nešto novo i drugačije, a svojom zanimljivom kombinacijom okusa pruža vrhunski doživljaj pri svakom zalogaju, te će zasigurno zadovoljiti najmlađe i najstarije članove vaše obitelji.

Ledo savijača idealan je izbor za svaku priliku, a posebno će oduševiti ako se posluži kao desert nakon ručka ili uz popodnevnu kavu s obitelji i prijateljima .

Priprema

Savijaču izvadite iz kutije te je položite na lim i ostavite 30 minuta na sobnoj temperaturi kako bi se odmrznula. Odmrznutu savijaču stavite s limom u pećnicu i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici oko 30 minuta pri temperaturi od 180°C stupnjeva.

Trenuci koje pamtimo — zamamni miris svježe pečenih štrukli, lagani ručak uz Ledo tjesteninu, ili prvi zalogaj slasnog deserta.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!