Savijača tamna čokolada-višnja

Kuhajte s ovim proizvodom

Samo najbolja tamna čokolada u kombinaciji sa savršeno izabranim sočnim premium višnjama stvorit će čaroban okus Ledo savijače od tamne čokolade i višanja. Punoća slatko-kiselkastih aroma naći će se u svakom zalogaju hrskavog lisnatog tijesta i trenutno zavesti vaša nepca.

Uljepšajte večeru odličnom savijačom koja će se savršeno uklopiti uz svaki vaš svečani događaj ili trenutak kad želite sebe nagraditi nečim izuzetnim.

Ledo Savijača tamna čokolada višnja premium je proizvod, spremna za serviranje za samo 30 minuta i što je najvažnije uvijek je jednako savršen!

Priprema

Savijaču izvadite iz kutije te je položite na lim i ostavite 30 minuta na sobnoj temperaturi kako bi se odmrznula. Odmrznutu savijaču stavite s limom u pećnicu i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici oko 30 minuta pri temperaturi od 180°C stupnjeva. Možete ju poslužiti uz svježe šumsko voće, slatko tučeno vrhnje ili sladoled.

Trenuci koje pamtimo — zamamni miris svježe pečenih zagorskih štrukli, lagani ručak uz Ledo tjesteninu, ili prvi zalogaj slasnog deserta.

Kuhajte s ovim proizvodom