LEDO pizza štedi vam pola sata. Evo 10 ideja kako ih najbolje iskoristiti!

14. travnja 2015.
Autor Cvoke
Podijelite

Vaše vrijeme je bitno. Pola sata, primjerice, ne čini se puno. No, sami najbolje znate kako je tih pola sata ponekad baš ono što čini razliku. Stavite li tih 30 minuta u kontekst pauze za ručak, to vrijeme postaje još dragocjenije! 

Logika je ovdje neupitna. Za pripremu LEDO smrznute pizze treba vam samo deset minuta. Pritom su vam dostupne različite pizze iz širokog LEDO asortimana. Naručujete li, pak, pizzu iz dostave, u prosjeku ćete čekati 45 minuta. Potom će vam trebati još 15-ak minuta za konzumaciju. Istovremeno, nikad ne možete biti sigurni hoćete li dobiti ono što ste naručili, hoće li dostavljač iz prve pronaći vaš stan ili ured, hoće li pizza stići topla ili hladna, jesu li maknuli ono jaje kao što ste tražili…

Ledo smrznuta pizza, slanina luk

Usporedimo li uvijek neizvjestan proces narudžbe pizze iz dostave i kvalitetne, tradicionalno pripremljene i uvijek provjerenog okusa LEDO pizze, dobit ćemo zanimljiv rezultat: U vašoj pauzi za ručak upravo se oslobodilo 30 minuta ekstra vremena. I dalje se ne čini puno?

Evo 10 prijedloga kako kvalitetno iskoristiti pola sata pauze viška!

Ledo smrznuta pizza, slanina i luk

 1. Odspavajte! 

Pola sata taman je dovoljno za jedan kratak, ali osvježavajući san. Pojeli ste pizzu, toplo vam je u želucu i “oko srca” pa se sklupčate na kauč i pola sata drijemate. Garantiramo, ostatak dana bit će vam lakši, produktivniji i bolji! 

2. Nazovite nekoga s kim se niste dugo čuli 

Bilo da je riječ o članu obitelji, majci, ocu, sestri ili bratu, ili pak prijatelju kojeg ste nedavno sreli i obećali mu da ćete se čuti, pola sata je i više nego dovoljna količina vremena da razmijenite sve bitne detalje i čujete sve sočne tračeve! 

3. Opustite se uz glazbu

Glazba je zvonka radost, a radost je nešto bez čega ne možemo i ne želimo. Odite na YouTube, pustite si omiljene pjesme i pola sata uživajte lagano cupkajući sa slušalicama na ušima. Opuštanje uz glazbu uvijek je dobar način za presjeći radni dan. 

4. Prošetajte sa psom

Šetnja je zdrava i opuštajuća. A uz psa, šetnja je i zabavna. Iskoristite pola sata viška i družite se vani sa svojim kućnim ljubimcem. Samo, trčanje ostavite njemu - vi ste upravo jeli i za vas će biti dovoljna tek malo brza šetnja. 

5. Pripremite si kavu ili čaj

Priprema vama omiljenog čaja ili miris kave koju si sami kuhate je, složit ćete se, opuštajući ritual za koji ponekad nemamo vremena. Pola sata tijekom pauze bit će i više nego dovoljno vremena za uživanje u omiljenom napitku. 

LEDO smrznute pizzete

6. Planirajte put 

Mnogima je planiranje putovanja druga omiljena aktivnost nakon samog putovanja. Iskoristite pola sata vremena, surfajte, gledajte fotografije i čitajte putopise o lokaciji vašeg sljedećeg putovanja.

7. Čitajte

Ne zamarajte se vijestima s portala, već uzmite u ruke knjigu ili strip. Provedite tih pola sata opuštajući se uz svoju omiljenu literaturu. Taman stignete završiti onih deset napetih stranica nad kojima ste jučer zaspali. 

8. Završite započeti posao 

Ima ta jedna sitnica za koju baš nikako da ulovite vremena. Uvijek je nešto drugo važnije, a treba vam samo pola sata! Upravo ste dobili tih pola sata viška pa ih pametno iskoristite i napokon završite ono što ste započeli! 

9. Obavite kupnju online 

Na što god da ste slabi: knjige, cipele, gadgeti… sasvim je svejedno. Pola sata dovoljno je vremena da proučite recenzije, još jednom izračunate budžet koji vam je na raspolaganju i sprovedete online narudžbu nečega što vas veseli! 

10. Napravite… Baš ništa pametno! 

To što ste si pametno osigurali dodatnih pola sata, ne znači da ih morate i pametno utrošiti! Surfajte internetom, gledajte smiješne filmiće i fotografije mačaka, provjerite sve društvene mreže… što god vam najviše odgovara! 

Pogledajte ponudu LEDO smrznutih pizza

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!