Ledo smrznute pizze: 10 minuta i spremni ste za uživanje!

21. studenoga 2016.
Autor Ledo
Podijelite

Pronađite brojne okuse i formate Ledo smrznutih pizza u svakom dućanu. Za pripremu ukusnih Ledo pizza trebat će vam samo desetak minuta.

Ledo pizza ekstra capricciosa

Ledo pizze

  • Gotove za 10 minuta
  • Bogate okusom

Ledo smrznute pizze pronađite u hladnjaku svakog dućana, a birajte između klasičnih okusa, inovativnih Pizzeta i pizza s debelim tijestom.

Brže od bilo koje dostave

Ledo smrznute pizze spremne su za svega 10 minuta. Uživajte u omiljenoj Capricciosi bogatog okusa i tradicionalnih nadjeva, izvornom okusu Pizze Margherite i praktičnim Pizzeta zalogajima. Za one kojima je draže debelo tijesto, tu je Pizza Ekstra Salami i Pizza Ekstra Capricciosa, a oni koji su vjerni tradiciji, uživat ću Pizzi Šunka Sir. Ledo smrznute pizze spremne su brže od bilo koje dostave! 

Pogledajte video: Predstavljanje Ledo smrznute pizze

Održana je treća po redu Pizzaworld konferencija koja tradicionalno okuplja sva najveća imena iz svijeta smrznutih pizza. Iako ovaj događaj svake godine iznenadi tehnološkim dostignućima, nakon svega što smo vidjeli možemo ustvrditi kako nakon ovoga svijet smrznutih pizza više neće biti isti.

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!