Clafoutis od višanja

  • 60 min
  • Jednostavno
  • 4-6 osoba
Autor tajana@nivas.hr
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pjenjačom umutite jaja, a zatim ih dobro izmiješajte sa šećerom i brašnom.
    2. Smjesi umiješajte rastopljeni maslac i mlijeko.
    3. Manju posudu za pečenje namastite maslacem i obložite je sa šećerom. Na dno položite smrznute višnje pa ih prelijte pripremljenom smjesom.
    4. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C 45-50 minuta, odnosno, dok kolač na površini ne poprimi zlatno smeđu boju.
    5. Clafoutis izrežite na kriške i poslužite toplog.

Voće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!