Kvasac razmutite u toploj vodi, dodajte šećer i ostavite na toplom 15 minuta.
Pomiješajte brašno sa soli, maslinovim uljem, kvascem i umijesite mekano tijesto.
Ostavite tijesto pokriveno na toplom dok se volumen ne udvostruči. Plodove mora isperite pod mlazom mlake vode i kuhajte u kipućoj posoljenoj vodi oko 10 minuta.
Procijedite nakon kuhanja. Kalup promjera 33 cm premažite maslacem, razvaljajte tijesto na veličinu kalupa i stavite u kalup.
U pasiranu rajčicu dodajte sol, papar, šećer, nasjeckani češnjak, origano, maslinovo ulje i dobro promiješajte.
Zagrijte pećnicu na 250°C. Tijesto premažite pripremljenim umakom od rajčice, posipajte naribanim sirom i rasporedite plodove mora.
Dodajte zelenu papriku narezanu na manje komadiće. Pizzu pecite otprilike 10 minuta na temperaturi od 250°C.
Plodovi mora i rakovi
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: