Sitno nasjeckajte luk i kratko popržite na zagrijanom maslinovom ulju.
Dodajte rižu i popržite 1 - 2 minute te podlijte bijelim vinom, pustite da alkohol ispari, a zatim povremeno podlijevajte vrućim temeljcem dok riža ne omekša.
Kuhajte 16 - 18 minuta. Plodove mora operite pod mlazom mlake vode, posušite kuhinjskim papirom i popržite na žlici maslinovog ulja. Posolite i popaprite.
Prije kraja kuhanja u rižu dodajte plodove mora te umiješajte maslac i parmezan.
Servirajte u tanjure i posipajte sjeckanim peršinom.
Plodovi mora i rakovi
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: