Slastan domaći fishburger

  • 30 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe:
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pržite odreske u jako zagrijanom ulju 5 – 8 minuta. Panirane riblje odreske nije potrebno otapati prije prženja. Kada su gotovi, ocijedite ih na kuhinjskom ubrusu. 
    2. Napravite umak tako da najprije sitno nasjeckate kapare. U zdjelici pomiješajte jogurt, senf, maslinovo ulje, češnjak, mediteranske začine i sol. Sve dobro izmiješajte da se sjedini. Na kraju umiješajte i nasjeckane kapare. 
    3. Peciva za hamburgere prerežite na pola. 
    4. Svaku polovicu premažite sa žličicom umaka, pa posložite kriške rajčice.
    5. Na rajčicu stavite pečeni odrezak, na njega još malo umaka pa list zelene salate i još malo umaka. 
    6. Stavite i naribano zelje i mrkvu, završite s još jednom žličicom umaka i poklopite svaki burger s preostalom polovicom peciva. 

Panirana riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno