Penne primavera sa salatom od kupusa

  • 45 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na zagrijanom maslinovom ulju propirjati češnjak. U lonac u kojem se pirja češnjak dodati grašak i žute mahune i zaliti vodom i kuhati dok povrće ne omekša.
    2. Dodati brokulu i mrkvu te kuhati dok ne omekšaju.
    3. U drugi lonac staviti kuhati tjesteninu. Kad je tjestenina kuhana pomiješati ju s kuhanim povrćem.
    4. Poslužiti sa salatom od svježeg kupusa začinjenom s maslinovim uljem i limunovim sokom.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!