Češnjak usitnite te ga pirjajte s briketima špinata na 2 žlice maslinovog ulja 10-15 minuta.
Pirjanom špinatu dodajte razmrvljeni feta sir i dobro promiješajte. Začinite s paprom prema ukusu.
Pileća prsa oštrim nožem postrance razrežite po dužini, ali ne do kraja – kao da želite napraviti jedan feliki filet. Prsa nadjenite smjesom sa špinatom i fetom, preklopite ih preko nadjeva i rubove spojite čačkalicama.
Nadjevene filete izvana začinite soli i paprom i svaki filet namažite 1 žlicom maslinovog ulja. Filete pecite s obje strane na grill tavi na umjerenoj vatri 10-15 minuta. Ili ih pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C 30 minuta.
Prije serviranja uklonite čačkalice.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.