Špinat briketi

Kuhajte s ovim proizvodom

Jeste li znali kako špinat potječe iz povijesne Perzije, odnosno današnjeg Irana te kako je u Kinu došao prvi puta kada ga je na dar poslao kralj Nepala. Iako je bio poznat drevnim narodima stoljećima, u Europu je došao tek u srednjem vijeku. Najmlađim ljubiteljima špinata i svima onima koji se tako osjećaju, zasigurno je prva asocijacija na ovo povrće velika snaga.

Ledo Špinat briketi su briketi fino sjeckanog špinata, a njihova dodatna prednost jest mogućnost lakšeg određivanja porcija. Želite li svojim ukućanima pripremiti špinat s dodatkom vrhnja ili mlijeka u samo desetak minuta, Špinat briketi najbolji su odabir. Jednako tako dostupni su tijekom cijele godine i spremni za vaše kulinarske avanture.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 94 kJ / 23 kcal
Bjelančevine 2,0 g
Ugljikohidrati 0,5 g
Masti 0,5 g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda brikete je potrebno kuhati u loncu 10 minuta.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Povrće i voće

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!