Ledo King sladoledi - Kad uživaš, uživaj kraljevski!

  • 06.06.2014.

Ledo King biraju ljubitelji vrhunskih užitaka, oni najveći hedonisti u vječnoj potrazi za okusima dostojnim kraljeva. King na svaku njihovu slatku želju odgovara nezaboravnim užitkom.

Postani Ledo fan na Facebooku ako već nisi!

Ova priča o neutaživoj gladi za slatkim strastima počela je u trenutku kad je Ledo škrinja sladokuscima ponudila King Classic. On je poput svakog klasika vječan i to zahvaljujući neodoljivom sladoledu od vanilije koji se skriva iza moćnog ugriza najfinije hrskave čokolade. King Badem s druge strane uistinu čarobnim čini dodir krupnih neodoljivih badema. Za dvostruko veći užitak zadužen je King Double. Nugat i dvostruki čokoladni preljev biraju najveći znalci.

Ledo King će svaki slatki trenutak začiniti osjećajem istinskog uzbuđenja koje se može usporediti jedino s neobuzdanom zabavom prepunom iskušenja i zaraznih ritmova. Najbolji primjer za to je najnoviji član kraljevske obitelji King Extra 7 secrets. Otkrivajući njegovih sedam tajni otkrit ćete i neslućene sladoledne vrhunce zahvaljujući neodoljivoj višnji u kombinaciji s bijelom i tamnom čokoladom. Skladan i senzualan on je prvi među kraljevima.

Zato što King krase božanstveni okusi i sastojci premium kvalitete on poput pravog kralja, vođe i osvajača ima sljedbenike i odane obožavatelje. Ovi pravi znalci će vam osim spomenutih okusa preporučiti još i King Extra Panna Cotta Malina, King Kokos, zamamni King Extra La Crema te King prestige Gold – vladar koji kao da nije s ovoga svijeta. On predstavlja vrhunac sladoledne ekstravagancije, a njegovo je kraljevsko ruho uistinu posuto zlatnim prahom. Zlato skriva čokoladnu fantaziju od najfinijeg sladoleda s komadićima browniea. King prestige Gold je puno više od deserta. Prepustite mu se i uvjerite se zašto.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!