King sladoled je brand broj 1 prema ocjeni hrvatskih potrošača!

  • 04.09.2014.

Prema istraživanju nezavisne agencije za istraživanje tržišta Ipsos Puls brand King se nalazi na prvom mjestu Brand Score ljestvice u kategoriji sladoleda, a sve zahvaljujući hrvatskim potrošačima.

Hvala od srca svim našim potrošačima što nam vjeruju te odabiru upravo Ledo proizvode!

Odličnom rezultatu na Brand Score ljestvici zasigurno je doprinijela i nova hedonistička kampanja – "Kad uživaš, uživaj kraljevski" – koja podsjeća na atmosferu iz kultnog filma „The Great Gatsby".

Potrošači su prepoznali kvalitetu i inovativnost sladoleda iz asortimana branda Kinga te ih nagradili prvim mjestom na Brand Score ljestvici. Novi King Extra 7 Secrets oduševio je sve ljubitelje ove ledene poslastice kao jedinstveni proizvod u svijetu.

Ledo je sa svojim brandovima postigao odlične rezultate kako u Hrvatskoj, tako i u Adria regiji. Brand Quattro je na Brand Score ljestvici Adria regije u odnosu na prethodnu godinu skočio za čak 14 mjesta, dok je King porastao za 5 mjesta.

Činjenicu da su edukativne kampanje uvijek zanimljive potrošačima jer im pružaju dodatne korisne podatke o proizvodu, ali i važnosti zdrave prehrane, potvrđuje i informacija da se ove godine po prvi puta u top 50 brandova u Adria Regiji pojavljuje Ledo smrznuto povrće. Ledo provodi i dugoročno planira provoditi edukativne kampanje koje imaju za cilj podizanje svijesti o važnosti što češće konzumacije voća, povrća i ribe.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!