Ledo voće bogato je vitaminom C, izvor je vlakana i prirodno sadrži antioksidanse

  • 01.10.2015.

Samo najbolje voće, pomno izabrano i zamrznuto tehnologijom brzog smrzavanja nedugo nakon berbe, postaje Ledo voće!

Ledo voće je najbolje zato što

  • Sadrži širok spektar vitamina, minerala i antioksidansa prijeko potrebnih u zdravoj i uravnoteženoj prehrani
  • Već je očišćeno i nasjeckano
  • Dostupno je tijekom cijele godine za sve vaše kulinarske kreacije

Recepti s ledo voćem

Jeste li možda za smoothie sa šumskim voćem, popodnevni crumble ili bečku štrudlu s višnjama? Ako nemate inspiracije, a željni ste nečeg zdravog i šarenog, pronađite savršeni Ledo recept za sebe!

 

Savjeti

Zanima vas kako da vam voćne štrudle uspiju baš svaki put, kako se zdravo i pravilno hraniti na poslu ili možda kako napraviti detoksikaciju pomoću hrane? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, potražite na našem Ledo blogu!

Jeste li znali?

  • Da bobičasto voće ima najveću količinu antioksidansa? Osvježite se Ledovim borovnicama, malinama ili šumskim voćem i opskrbite potrebnom dozom vitamina!
  • Da dvadeset višanja dnevno ili koncentrat te količine višanja imaju isti učinak na oslobađanje od boli kao tableta protiv bolova? Najbolje višnje su Ledo višnje, nemaju koštica i spremne su za pripremu tijekom cijele godine!
  • Da je za uravnoteženu prehranu potrebno jesti 3-4 porcije voća dnevno? S Ledo Voćnim miksom koji omogućuje jednostavnu podjelu na porcije, brzo ćete imati spreman veseo, šaren, niskokaloričan obrok prepun vitamina!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!