Sladoled King slavi 20 godina!

  • 15.06.2015.

Vaš najdraži premium sladoled napunio je 20 godina svoje vladavine pa svoj rođendan slavi na kraljevski način – sladoledom King Chocolate Obsession!

King Chocolate Obsession najnovije je kraljevsko postignuće koje garantira nezaboravan užitak u sladoledu.

Neodoljivi krem sladoled od bijele čokolade i krem sladoled od mliječne čokolade obogaćen nevjerojatnim čokoladnim jezercem u sredini te preliven s 3 preljeva od kakaa, bijele čokolade i tamne čokolade s crispy posipom čine novog kralja sladoleda jedinstvenim.

Posebno osmišljeno slavljeničko izdanje oduševit će vas na prvi pogled u Ledo škrinju, a okusi nagraditi za punih 20 godina odanosti kralju svih sladoleda.

Uživajte u sladoledu King Chocolate Obsession koji vam garantira veliko zadovoljstvo već pri otvaranju slavljeničkog pakiranja i golem užitak do posljednjeg zalogaja te kraljevski proslavite 20 godina Kinga s nama.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!