Sudjeluj u King nagradnom natječaju Love ili Adventure

  • 03.08.2016.

Odaberi koji si KING i doživi adrenalinsku pustolovinu ili romantičnu ljubav!

Novi King Love i King Caramel Adventure podijelili su ljubitelje Ledo sladoleda na romantičare i avanturiste, a Ledo je tom prilikom pokrenuo nagradni natječaj u kojem dobivaju svi, bez obzira volite li više jagodu i mousse ili slanu karamelu i preljev od bijele čokolade.

Sve što trebate učiniti je kliknuti na poveznicu "Odaberi koji si KING", odabrati King sladoled koji vam je draži i odigrati kviz koji daje odgovor na pitanje. Ono što je najbolje od svega je da netočnih odgovora nema, a kreativnim odgovorima na posljednje pitanje možete vlastitim riječima uvjeriti žiri zašto baš vi zaslužujete osvojiti nagradu.

Imajte na umu da je dobar opisni odgovor uvijek bolji od najboljeg rezultata u kvizu, a doživljena ljubav ili adrenalinska avantura zvuče privlačnije od sanjarenja o njima. Stoga, dobro proučite upute jer su nagrade odlične i možete sami birati za koju točno konkurirate:

- Ako vam se više sviđa King Caramel Adventure možete osvojiti uzbudljivi adrenalinski vikend za dvije osobe u Pustolovno izletničkom centru Rizvan City!

- Ako ste više tip koji preferira King Love, imate priliku otputovati na wellness romantični vikend za dvije osobe u LifeClass Terme Sveti Martin!

„Ali što ako volim oba Kinga jednako?“ – I za to imamo rješenje. Ledo kviz zapravo možete odigrati više puta i pri tom odabrati drugi King. Ono što je najvažnije je da se dobro zabavite i dajete što domišljatije odgovore kako bi baš vas Ledo poveo na nezaboravno putovanje po vašem izboru.

Pogledajte video Ledo King Love

Pogledajte video Ledo King Caramel Adventure

Preuzmi
ledo_king_love_i_adventure_pravila_natjecaja_2016 pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!