Uz Ledo Za savršen blagdanski stol!

  • 06.12.2016.

Kako bi najljepše i najiščekivanije doba godine dočekali spremni prigodnim jelima čiji mirisi odaju raskošnu gozbu, birajte Ledo smrznute proizvode.

U čarobne i svjetlucave dane blagdana počastite svoje najmilije primamljivim gastronomskim specijalitetima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Za to se pobrinite uz Ledo filet crnog bakalara i Ledo mješavinu za francusku salatu, a za desert pripremite ukusan desert uz Ledo lisnato tijesto s kojim su mogućnosti mnogobrojne. Ledo proizvodi od povrća i voća, ribe i tijesta omogućiti će Vam da vaša trpeza bude bogata tradicionalnim okusima domaće kuhinje. 

Neka i vaš blagdanski stol zamiriše u duhu Božića uz Ledo smrznute proizvode!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!