Profil Leda

Ledo je najveći domaći proizvođač sladoleda te najveći distributer smrznute hrane, stoga ne čudi što su Ledovi proizvodi prisutni u gotovo svakom domaćinstvu.

Naš tim čini više od 1.000 predanih profesionalaca koji svaki dan osiguravaju da potrošači mogu uživati u najboljim sladoledima i smrznutoj hrani najviše moguće kvalitete.

Širok asortiman Ledovih proizvoda – sladoled, smrznuto voće i povrće, smrznuta riba, tijesta, gotova jela i meso kontinuirano se nadopunjuju novim inovativnim proizvodima koji odgovaraju visokim zahtjevima Ledovih potrošača. Prepoznatljiv, uvijek omiljen i vrlo popularan, Ledo osvaja svojom izvrsnom ponudom, vrhunskom kvalitetom i modernim izgledom.

Ledo je od 2021. dio najveće europske kompanije za smrznutu hranu, Nomad Foodsa.

Sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, Nomad Foods posluje i proizvodi na 22 ključna tržišta diljem kontinenta i neprikosnoveni  je igrač broj 1 u smrznutim proizvodima u Europi. Za Ledo plus biti dio Nomad Foodsa nastavak je tradicije liderstva duge već više od 65 godina.

Ledo plus danas je dio Adriatic klastera u Nomad Foodsu. Adriatic klaster čine Ledo plus u Hrvatskoj, Frikom u Srbiji, Ledo u Bosni i Hercegovini te Ledo Mađarska, Ledo Slovenija, Ledo Crna Gora, Ledo Shpk na Kosovu i Frikom u Makedoniji.

Svijetla budućnost
Ledo neprestano radi na uvođenju modernih tehnologija i usavršavanju proizvodnih procesa te konstantno zadržava najviše moguće standarde na području distribucije i kvalitete.

Više od 500 hladnjača opremljenih najsuvremenijom tehnologijom osigurava da proizvodi u najkraćem roku stignu do prodajnih mjesta. Također, više od 100.000 rashladnih uređaja na najatraktivnijim lokacijama diljem regije omogućuje da kupci u svakom trenutku mogu doći do svojih omiljenih smrznutih namirnica.

Veliku pažnju Ledo posvećuje inovacijama i razvoju novih proizvoda.  Ulaganja u nove proizvodne kapacitete za premium sladolede u Zagrebu jamče da će Ledo nastavljati oduševljavati potrošače – kako u Hrvatskoj, tako i šire.

Zanima vas više?
Zapratite Ledo na LinkedInu

VIŠE O nama

Ledo povijest

Ledo povijest

Kvaliteta i zaštita okoliša

Integrirani sustavi upravljanja

Ljudski potencijali

Karijera u Ledu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!