Quattro Domaćica

Ostali sladoledi

Ako ste ljubitelj prhkog, čajnog peciva s tamnom Kraš čokoladom, onda sigurno nećete ostati ravnodušni na novog člana velike Quattro obitelji - Quattro Domaćica. Omiljena Domaćica već godinama uživa ogromnu popularnost među malima i velikima, a sada ima i svoju sladolednu verziju s originalnim okusima.

Quattro Domaćica donosi četiri prepoznatljiva okusa - sladoled s okusom čajnog peciva s čokoladom s komadićima čajnog peciva i čokolade, sladoled s okusom čajnog peciva i tamne čokolade, sladoled s okusom čajnog peciva s lješnjakom, te sladoled s okusom čajnog peciva, čokolade i naranče, s preljevom okusa čokolade i komadićima keksa i čokolade.

Ovaj fantastični sladoledni desert s prepoznatljivim kombinacijama okusa idealan je za sve prilike, bilo da se radi o poslastici nakon obiteljskog ručka ili slatkom iznenađenju za druženje s prijateljima.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!