Zagrebački odrezak

Kuhajte s ovim proizvodom

Ledo  Zagrebački odrezak 400g načinjen je od 100% svinjskog mesa u panadi od pšeničnog brašna te je punjen šunkom i sirom. Odresci su odmah spremni za pečenje bez prethodnog odmrzavanja, a za njihovu pripremu potrebno je samo 6 do 7 minuta na tavi.

Zagrebački odrezak klasik je koji vole i veliki i mali, a obično ga jedemo samo u posebnim prilikama. Kako bi svaki dan svojoj obitelji priuštili pravu gozbu, potražite ovo omiljeno jelo u Ledo škrinji.

Priprema

Pržite panirani Zagrebački odrezak bez odmrzavanja u prethodno zagrijanom ulju dok ne poprimi zlatnu boju i postane hrskav. Servirati ga možete uz pommes frites i krišku limuna, pire krumpir ili rižu te salatu kao prilog.

U svakom Ledo pakiranju kriju se najfiniji komadi mesa. Uživajte u okusu ćevapčića, pljeskavica, paniranih i punjenih odrezaka iz domaćeg uzgoja.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!