Zagrebački odrezak sa kiselim zeljem

  • 30 min
  • Srednje
  • 2-3 osobe
Autor Matej
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Servirati uz pečeni Pekarski krumpir.

Priprema:
    1. Smrznute odreske pržite na zagrijanom ulju 5-6 min svaki.
    2. Na zagrijanom ulju pirjajte sitno nasjeckani luk 10-ak min, na laganoj vatri, dok postane proziran.
    3. Dodajte kiselo zelje I pirjajte uz miješanje 20-ak min. Po potrebi podlijte sa malo vode. Začinite sa crvenom paprikom, posolite I popaprite.
    4. Servirajte zagrebački odrezak sa pirjanim kiselim kupusom.

Mesne prerađevine

Ledovo meso dolazi isključivo od provjerenih dobavljača sa sljedivošću i tradicijom u proizvodnji.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!