Riblji filet u hrskavoj panadi

Kuhajte s ovim proizvodom

Riblji filet u hrskavoj panadi napravljen je od 100% fileta bijele ribe. Filete oblikujemo te ih za super hrskavi doživljaj prekrivamo panadom od pšeničnog, kukuruznog i rižinog brašna. Proizvod jednostavno pripremite u pećnici ili fritezi, za ukusan i brz obrok u kojemu će uživati cijela obitelj!

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g
Energetska vrijednost 955 kJ / 238 kcal
Bjelančevine 11 g
Ugljikohidrati 19 g
Masti 13 g
Priprema

Pećnica: Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznuti proizvod. Proizvod pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na srednjoj visini na 220°C 25 minuta bez ventilatora ili na 200°C 25 minuta s uključenim ventilatorom, do zlatno žute boje i željene hrskavosti. / Friteza: pržite riblje filete bez odmrzavanja u prethodno zagrijanom ulju na 170 - 180°C, dok ne poprime zlatno žutu boju (cca 9 minuta).

Ledo svježe zamrznuta riba čuva sve hranjive sastojke i ostaje ukusna i svježa kao na dan kad je ulovljena.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!