Riblji filet u hrskavoj panadi sa začinjenom mješavinom od bulgura i tikvice

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 2
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pećnicu zagrijte na 220 °C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje pa posložite riblje filete. Pecite na srednjoj visini 25 minuta bez ventilatora ili na 200 °C 25 minuta s uključenim ventilatorom do zlatno žute boje i željene hrskavosti.
    2. Mješavinu s bulgurom i tikvicama stavite u neprianjajuću tavu s 3 žlice vode, bez dodavanja masnoće. Kuhajte na srednje jako vatri 10 minuta, miješajući.
    3. Avokado očistite pa zgnječite vilicom. Dodajte sok limete, narezane mini rajčice, namrvljeni feta sir, češnjak u prahu, mrvljeni čili, sušeni bosiljak, sol, papar i nasjeckani svježi peršin. Sve dobro promiješajte.
    4. Mješavinu od bulgura i tikvice poslužite uz hrskavi riblji filet i umak od avokada.

Panirana riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!