Njoki

Kuhajte s ovim proizvodom

Ukusni podatni njoki od krumpira odlična su baza za jela s raznim umacima od sočnih rajčica i kremoznog vrhnja ili topljivog sira. Jednako tako mogu se poslužiti i kao prilog uz glavna jela s umacima poput pašticade ili gulaša, a namijenjeni su ljubiteljima brzih, jednostavnih i ukusnih jela od krumpirovog tijesta.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g
Energetska vrijednost 138 kcal/576 kJ
Bjelančevine 2,9 g
Ugljikohidrati 30,7 g
Masti 0,3 g
Priprema

Njoke bez prethodnog odmrzavanja iz folije prebacite u lonac s kipućom slanom vodom te kuhajte 2 do 3 minute uz lagano vrenje dok ne isplivaju na površinu. Izvadite ih šupljikavom žlicom i začinite uljem ili maslacem po želji. Gotovo jelo možete poslužiti s naribanim parmezanom ili nekim drugim tvrdim punomasnim sirom.

Trenuci koje pamtimo — zamamni miris svježe pečenih zagorskih štrukli, lagani ručak uz Ledo tjesteninu, ili prvi zalogaj slasnog deserta.

Bazna tijesta

Ledo tijesto sadrži samo pažljivo odabrane sastojke dokazane kvalitete.

Tijesta

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!