Okruglice Nougat-Milk

Kuhajte s ovim proizvodom

Baš kada ste pomislili da ste probali sve moguće kombinacije omiljenih okruglica, Ledo ponovno iznenađuje. Riječ je o najinovativnijim okruglicama iz Leda koje ste imali prilike probati - Nougat-Milk s duplim punjenjem.

Duplo punjenje priuštit će vam duplo veći užitak, jer su nove okruglice od krumpirovog tijesta prve okruglice s duplim punjenjem proizvedene u Hrvatskoj. Nadjevi od mlijeka i nougata fine kremaste teksture te bogatog okusa mlijeka, čokolade i lješnjaka, zajedno čine zaokružen desert koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Najnovije Ledo okruglice s duplim punjenjem osmišljene su na način da pruže jedinstven spoj bogatih okusa, a da ih pri tome bude lako i brzo pripremiti. Ne zahtijevaju odmrzavanje, a kuhaju se svega 12 minuta. Lagano ih ocijedite te pospite prženim mrvicama.

Tko ne proba okruglice s duplim punjenjem, ne zna što propušta. U slast!

Trenuci koje pamtimo — zamamni miris svježe pečenih štrukli, lagani ručak uz Ledo tjesteninu, ili prvi zalogaj slasnog deserta.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!