Ledo odabire 10 polaznika Ledo fitness izazova

30. travnja 2014.
Autor Ledo
Podijelite
Vezani proizvodi

Renta Sopek pridružila se Ledo fitness izazovu kao ambasadorica projekta u kojem sudjeluju i stručnjaci iz poliklinike AVIVA

Potencijalni polaznici Ledo fitness izazova okupili su se u poliklinici AVIVA gdje ih je dočekao Ledo Medo i ambasadorica projekta, televizijska voditeljica i fitness instruktorica Renata Sopek.

Po objavljivanju natječaja za Ledo fitness izazov prikupljeno je čak 500 prijava, a priliku za sudjelovanje dobilo je tek 20 najbržih. Kako sami kažu, privukla ih je ideja da kroz osam tjedana programa mogu usvojiti zdrave navike i dočekati ljeto u top formi.

Uz treninge presudnu ulogu u Ledo fitness izazovu odigrat će i uravnotežena prehrana individualno prilagođena svakom kandidatu. Za nju je zadužen Ledo čiji program smrznute hrane nudi brojne povrtne kombinacije i ribu u svako doba godine, a za pripremanje finih obroka od ovih namirnica potrebno je uistinu malo vremena. Ambasadorica Renata Sopek već je na samom upoznavanju ohrabrila polaznike i objasnila im da je u Ledo fitness izazovu presudna disciplina te da je izuzetno važno pridržavati se uputa nutricionista i kineziologa, jer će u tom slučaju i njihovi rezultati biti na razini očekivanja.

Kandidati su poslije upoznavanja prošli i kratko testiranje, a nakon što je njihova ambasadorica Renata 'probila led' i obavila sistematski pregled, isto će učiniti i desetero kandidata koji su prošli testiranje. Kroz tjedan dana doznat ćemo i tko će idućih osam tjedana prolaziti Slim fit 2 program poliklinike AVIVA te službeno postati polaznik Ledo fitness izazova.

"Ledo fitness izazov je jedna vrlo pozitivna priča. Ovo je odličan način da se ljudima naglasi važnost tjelesne aktivnosti i naravno da ju je izuzetno važno nadopuniti kvalitetnom prehranom. Rado sam se odazvala pozivu da budem ambasadorica ovog projekta i jako mi je drago da ljudi na njega izuzetno pozitivno reagiraju", rekla je Renata.

O kandidatima, njihovoj preobrazbi, očekivanjima i izazovima s kojima se susreću možete čitati na našem Ledo webu te u magazinu Gloria.

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!