Pridružite se Ledo fitness izazovu i dočekajte ljeto u vrhunskoj formi

9. travnja 2014.
Autor Ledo
Podijelite
Vezani proizvodi

Želite se hraniti zdravije, vježbati više, živjeti i osjećati se bolje? Odazovite se Ledo fitness izazovu i spremni dočekajte ljeto!

S prvim zrakama sunca postajemo sve više svjesni da smo tijekom zime pomalo zanemarili svoj izgled, hranili se teškom hranom pa sada pomalo tromi i s viškom kilograma maštamo o tome da izgledamo i osjećamo se bolje. Ledo u suradnji s prestižnom poliklinikom Aviva ima program koji će riješiti sve vaše probleme i dovesti vas u formu o kojoj ste sanjali.

Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

Program počinje sistematskim pregledom u poliklinici, kako bi se individualno prilagodio svakom od 10 odabranih polaznika, a traje 8 tjedana od 5. svibnja do 28. lipnja. i održavati će se u Aviva poliklinici, Nemetova 2 u Zagrebu.

Stručnjaci se slažu da se vrhunski rezultati postižu zahvaljujući uravnoteženoj prehrani u kombinaciji s individualno prilagođenim treninzima. Upravo je s tom idejom zamišljen i Ledo fitness izazov. Polaznici će individualne treninge provoditi dva do tri puta tjedno, na spomenutoj lokaciji u Zagrebu, a nutricionisti i Ledo će se pobrinuti za plan balansirane i zdrave prehrane. Zahvaljujući Ledo smrznutoj ribi, povrću i voću neće im nedostajati kvalitetnih namirnica.

Timu Ledo fitness izazova pridružila se i televizijska voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek koja će za vrijeme trajanja programa, kao ambasadorica projekta, svojim primjerom svjedočiti o presudnoj važnosti balansirane prehrane u kombinaciji s redovitim treninzima.

Cijeli projekt možete pratiti putem tjednog časopisa Gloria koji će vas na dvotjednoj bazi izvještavati o napretku i transformacijama koje će kandidati prolaziti. Uz Gloriu možete nas pratiti i na Ledo web stranicama te na taj način biti u tijeku sa svim zanimljivostima koje će se događati.

Sudjelovanje u Ledo fitness izazovu prilika je koju nikako ne bi trebali propustiti jer navike koje sudjelovanjem u programu možete usvojiti i savjeti koje ćete dobiti mogu vam doista promijeniti život.

Ovo je prilika koju ne želite propustit! Prijavite se na Ledo fitness izazov, a ostalo prepustite stručnjacima!

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!