Preuzmite bojanku: "Ledo Medo morski svijet" - najzabavniju bojanku za učenje kroz igru!

19. studenoga 2014.
Autor Ledo
Podijelite

Kako bi razveselio svoje najmlađe gurmane i njihov ručak učinio još zanimljivijim Ledo Medo je pripremio zabavnu bojanku „Ledo Medo morski svijet".

Zabavna bojanka koju je za vaše mališane izradio Ledo Medo prepuna je križaljki, crteža za bojanje, zanimljivih pitanja i odgovora, savjeta za roditelje i karte svijeta.

Ledo Medo stručnjak je za najfinije morske poslastice, a posebno ga veseli pripremati fina jela za mališane. On dobro zna koliko je pravilna prehrana važna za odrastanje, ali isto tako zna i kako može postati zabavna. Upravo zato je zaronio u najskrivenije kutke morskih dubina, kako bi izronio Ledo Morsko blago - vesele morske zalogaje napravljene od najkvalitetnije panirane bijele ribe i Ledo Fish popse - hrskave kuglice od najkvalitetnijeg bakalara.

Ledo Medo želi da djevojčice i dječaci na vrijeme zavole ribu, kako bi odrastali zdraviji i sretniji te stekli kvalitetne prehrambene navike.
Preuzmite bojanku „Ledo Medo morski svijet" i pustite svoje mališane da uče kroz igru.

OVDJE Preuzmite bojanku "Ledo Medo moski svijet""

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!