Preuzmite brošuru s jednostavnim receptima za Ledo osvježavajuće salate!

22. srpnja 2014.
Autor Ledo
Podijelite

Za sve ljubitelje laganih obroka, finog povrća i ribe Ledo je osmislio deset novih kreativnih recepata za lagane ljetne salate.

OVDJE Preuzmite brošuru "Ledo ljetne salate"

Kako s ljepšim vremenom naši boravci u prirodi postaju sve duži, a vrijeme raspoloživo za pripremu obroka i boravak u kuhinji sve kraće vrlo nam bitno to vrijeme iskoristiti kvalitetno za pripremu zanimljivih i ukusnih jela.

Kuharica Ledo ljetne salate sadrži  niz jednostavnih recepata za osvježavajuće salate koje će vašem jelovniku dati jednu novu kreativnu dimenziju. Sigurno znate raditi klasičnu miješanu salatu, no jeste li ikada probali talijanske šarene mahune ili japansku salatu s tunom i povrćem?

Ledo je samo za vas odabrao deset najzanimljivijih ukusnih i jednostavnih recepata za salate iz različitih zemalja na svijetu, a vi se samo još morate prepustiti gastro avanturi i kulinarskom putovanju oko svijeta.

U Ledo brošuri za ljetne salate osim recepata pronađite i različite zanimljivosti o hrani koje će vam omogućiti da svoje najmilije osim božanstvenim okusima iznenadite i novim znanjem.

Oduševite svoje najmilije osvježavajućim šarenim salatama, a zanimljivi podaci o pojedinim sastojcima koji se nalaze u brošuri sigurno će Vam donijeti još dodatne bodove. Preuzmite brošuru, nađite inspiraciju i osvježite svoj ljetni jelovnik!

OVDJE Preuzmite brošuru "Ledo ljetne salate"

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!