Savjeti za trudnice, mame i bebe: Saznajte kako se pravilno hraniti u vrijeme trudnoće i dojenja

26. svibnja 2014.
Autor Mark
Podijelite

Trudnoća i prvi dani majčinstva vrlo su osjetljivi u životu svake majke, a ujedno su i jedan od najljepših perioda u kojem mame, bebe i tate uživaju u svakoj minuti provedenoj zajedno.

OVDJE Preuzmite brošuru "Mame i bebe"

Kako bi Vam uljepšali taj period i odgovorili na brojna pitanja te riješili vaše nedoumice, u suradnji s priznatom nutricionisticom Darijom Vranešić Bender, Ledo je izradio edukativan Vodič s mnoštvom korisnih i vrijednih savjeta o svakodnevnoj balansiranoj i zdravoj prehrani.

Vodič za pravilnu prehranu podijeljen je u tri kategorije - Trudnice, Dojilje i Bebe.

Trudnice

Prva kategorija savjeta i praktičnih recepata namijenjena je budućim mamama i ženama koje planiraju trudnoću. Unutar Vodiča možete pronaći mnoštvo informacija vezanih  uz prehranu prije trudnoće, prehranu za vrijeme trudnoće te koje je namirnice bolje izbjegavati, a koje je dobro konzumirati u većim količinama.

Dojilje

Nakon poroda majke se susreću s dojenjem, u kojem je također jako važno paziti na kombinaciju namirnica te se zdravo i količinski adekvatno hraniti. Saznajte kako jednostavno pripremiti tjedne jelovnike, koji sadržavaju potrebnu energetsku vrijednost i učiniti vaše mlijeko što bogatijim mineralima i vitaminima za pravilnu prehranu djeteta.

Bebe

Osim savjeta za prehranu mama, Vodič donosi i zanimljive informacije o prehrani djeteta u najranijoj životnoj dobi – bebe do 6 mjeseci, bebe od 6 do 9 mjeseci i bebe od 10 mjeseci do godine dana. Pročitajte kako pravilnom prehranom i ukusnim receptima možete riješiti najčešće tegobe vaših mališana i učiniti prve zajedničke dane najljepšim trenucima.

Uživajte u sretnom majčinstvu uz Ledo Vodič kroz pravilnu prehranu – sve što vas zanima od sada je na jednom mjestu!

OVDJE Preuzmite brošuru "Mame i bebe"

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!