Čokoladna torta od kestena

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pećnicu upalite na 170 C i ostavite da se grije.
    2. Kalupu promjera 20 cm obložite dno masnim papirom za pečenje, a stranice namastite.
    3. Na pari otopite maslac, šećer i čokoladu po želji. Ostavite sa strane da se prohladi.
    4. Brašno prosijte s praškom za pecivo, dodajte mu prohlađenu čokoladu, omekšali kesten pire i 3 prethodno izmućena jaja. Izmiksajte sve dok se ne spoji.
    5. Izlijte smjesu u kalup i stavite peći oko 45 minuta.
    6. Ohlađenu tortu ukrasite slatkim vrhnjem za šlag.

Kesten

U svakom Ledo sladoledu krije se pravi vrtlog neodoljivo slasnih voćnih, egzotičnih, čokoladnih ili kremastih okusa. Ledeno osvježenje za sve prilike!

Ukusno