Torta od kestena sa kruškom

  • 70 min
  • Srednje
  • 6-8 osoba
Autor Matej
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pećnicu zagrijte na 180°C.
    2. Maslac pomješajte kremasto sa šećerom u prahu a zatim umiješajte mljevene orahe i lješnjake.
    3. Bjelanjke istucite sa soli do čvrste pjene. Dodajte šećer pa nastavite tući još 2-3 min.
    4. Pažljivo umiješajte tučene bjelanjke u mješavinu sa orašastim plodovima.
    5. Kruške operite, prepolovite I odstrabite košticu pa ih naribajte.
    6. Izlijte polovicu smjese u kalup za torte,
    7. Zatim žlicom rasporedite pire od kestena. Na to poslažite naribane kruške a zatim izlijte ostatak smjese.
    8. Pecite u zagrijanoj pećnici oko 50 min.
    9. Prije serviranja ohladite.

Kesten

U svakom Ledo sladoledu krije se pravi vrtlog neodoljivo slasnih voćnih, egzotičnih, čokoladnih ili kremastih okusa. Ledeno osvježenje za sve prilike!

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!