Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, cimet i prstohvat soli, te s otprilike pet žlica ove mješavine obložite smrznute borovnice.
U zasebnoj posudi pjenasto umutite maslac i šećer, pa im umiješajte vilicom zdrobljene banane i ekstrakt vanilije.
Pripremljenu tekuću smjesu umiješajte u smjesu suhih sastojaka, ali nemojte predugo miješati. U dobivenu smjesu potom lagano umiješajte borovnice obložene brašnom, pazeći da borovnice zadrže svoj oblik.
Smjesu izlijte u kalup za kruh obložen papirom za pečenje i pecite na 180°C oko sat vremena. Ukoliko nakon 30 minuta pečenja primijetite da je kruh počeo prebrzo tamnjeti, prekrijte ga listom papira za pečenje.
Voće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: