Kruh od sladoleda

  • 90 min
  • Jednostavno
  • Za 8 osoba:
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ugrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
    2. Kalup za kruh namažite masnoćom i pospite brašnom (možete ga peći i bez kalupa no tada dodajte brašna po potrebi da možete formirati kruščić).
    3. Pomiješajte namjensko brašno za dizana tijesta sa kvascem i prstohvatom soli.
    4. Dodajte rastopljeni sladoled. Lagano promiješajte.
    5. Smjesu izlijte u kalup i pecite 40 minuta dok kruh ne postane zlatan. Štapićem provjerite da li je pečen (štapić mora biti suh).
    6. Kruh izvadite van iz kalupa (pećnice) i pustite da se ohladi.
    7. Borovnice u zdjeli pospite šećerom, servirajte sa šnitom kruha i sladoledom od vanilije.
    8. Po želji kruh možete i tostirati.

Grandissimo

U svakom Ledo sladoledu krije se pravi vrtlog neodoljivo slasnih voćnih, egzotičnih, čokoladnih ili kremastih okusa. Ledeno osvježenje za sve prilike!

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!