Bakalar iz pećnice na portugalski

  • 60 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Bakalar pustiti da stoji na sobnoj temperaturi 2 sata.
    2. Isprati ga mlakom vodom i položiti u vatrostalnu posudu.
    3. Krumpir kuhati u kori te prekinuti kuhanje prije nego je sasvim kuhan. Oguliti ga i narezati na kriške.
    4. Mediteransku mješavinu, luk nasjeckan na kriške, bakalar i krumpir u vatrostalnoj posudi dobro obložiti maslinovim uljem i začinima.
    5. Peći u pećnici bez pokrivanja oko 45 minuta na 200 stupnjeva. 

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!