Bakalar sa salatom od bulgura i povrća

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 6 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Bulgur stavite kuhati u hladnu posoljenu vodu na 20 minuta (dok ne bude mekan). Potom ga dobro ocijedite.
    2. Na lim za pečenje stavite Ledo grill povrće i pecite u pećnici 8 minuta na 180 °C stupnjeva. Kad je pečeno pokapajte ga octom, dodajte začinsko bilje, te ga fino nasjeckajte.
    3. U međuvremenu filete bakalara posolite, popaprite i pokapajte maslinovim uljem te pecite na grill tavi.
    4. Pečeno povrće i bulgur pomiješajte u zdjeli, posolite, popaprite svježe mljevenim paprom, dodajte ulje i sok od limuna i zatim sve dobro izmiješajte.
    5. Salatu servirajte uz filete pečenog bakalara.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!