Pripremite veće kvadrate papira za pečenje (tako da ih možete lijepo više puta presavinuti, 25 x 25 cm).
Na kvadratno izrezani papir za pečenje stavite ¼ povrća, potom filet bakalara, 1 kolut limuna, malo svježe mente, 20 g maslaca (mala žličica) i malo bijelog vina. Zamotajte papir u „škartoce", pazeći da sadržaj prilikom pečenja ne može iscuriti.
Škartoce složite na lim za pečenje i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 20 min na 200 ºC.
Kad je gotovo, pažljivo rastvorite, pospite sitno sjeckanom svježom mentom i poslužite u škartocu.
Fileti i odresci
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: