Goveđa juha sa ječmom i povrćem

  • 60 min
  • Srednje
  • 4 osobe
Autor Matej
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U većem loncu zagrijte goveđi temeljac.
    2. Dodajte govedinu razrezanu na komadiće i ječam. Smanjite jačinu vatre i kuhajte 45-50 min.
    3. Dodajte miješano povrće za juhu te nastavite kuhati još 10-15 min dok povrće i ječam omekšaju.
    4. Ako je juha pregusta, dodajte malo vode.
    5. Začinite sa paprom prema ukusu.

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!