Miješano povrće za juhu

Kuhajte s ovim proizvodom

Kada se zaželite ukusne krepke juhe koja će odjednom zamirisati cijelom kuhinjom i spontano okupiti cijelu obitelj za stolom, potrebna vam je povrtna mješavina za juhu koja sadrži sve glavne sastojke. Ovo tradicionalno jelo uvijek je pri vrhu naših želja kad imamo potrebu pojesti nešto toplo i sa žlicom.

Ledo Miješano povrće za juhu sastoji se od mrkve, cvjetače, rajčice i peršina te je vrlo jednostavno za pripremu i dostupno tijekom cijele godine.

Gotova povrtna mješavina odlična je za sve vrste juha – govedsku, pileću ili riblju. Jednako tako može se koristiti i za pripremu variva uz dodatak suhog mesa ili kobasica, a za vegetarijance bit će dovoljno začiniti povrće maslinovim uljem i umakom od rajčica.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 194 kJ / 46 kcal
Bjelančevine 3,0g
Ugljikohidrati 8,6g
Masti 0,6g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mješavinu je potrebno kuhati u loncu 8 do 10 minuta.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Povrće i voće

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!