Kriške limuna, grančice peršina i celera i papar u zrnu
Priprema:
Nakon odmrzavanja ribu isperite i očistite od ostatka utrobe
Svaku ribu narezati na dva do tri komada.
U tavu uliti vode toliko da pokrije malo više od polovine ribe. Dodati nekoliko kriški limuna, grančicu peršina i celera nekoliko zrna papra i sol. Pustiti da proključa pa kuhati 10ak minuta. Zatim ribu izvaditi i staviti sa strane.
U međuvremenu, u drugoj tavi na maslinovom ulju propirjati nasjeckani luk, a zatim dodati mješavinu povrća i pirjati 15 minuta.
Napraviti preljev od senfa, meda, octa i malo soli uz dodatak maslinovog ulja, limunovog soka i soli.
Na tanjur izvaditi povrće, na vrh položiti komad ribe i sve preliti preljevom.
Cijela riba
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: