Riba s krumpirićima (Fish and Chips)

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Filete bakalara posušite papirnatim kuhinjskim ručnikom i uvaljajte u brašno.
    2. U zdjeli napravite pivsko tijesto od brašna, piva, soli i papra. (treba biti gusto).
    3. Umočite filete bakalara u tijesto i pržite u prethodno dobro zagrijanom ulju.
    4. Prženu ribu odložite na papirnati ručnik da upije višak masnoće.
    5. U međuvremenu Ledo Pekarski krumpir pržite u dubokom ulju ili u pećnici držeći se uputa s pakiranja.
    6. Pire od graška napravite od skuhanog pasiranog graška, maslaca, soli, papra i malo mlijeka ili vrhnja (postupak kao za pire od krumpira).

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!