Salata s paniranim ribljim štapićima

  • 30 min
  • Jednostavno
  • Za 2 osobe:
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pržite panirane riblje štapiće u jako zagrijanom ulju 5 – 8 minuta. Panirane štapiće nije potrebno otapati prije prženja. Kada su gotovi ocijedite ih na kuhinjskom ubrusu pa ih narežite na kriške.
    2. Salate dobro operite i ocijedite, avokado prepolovite, ogulite i narežite na kockice. Feta sir također narežite na kockice, a cherry rajčice prepolovite. 
    3. Pomiješajte maslinovo ulje s limunovim sokom. 
    4. Na velikom tanjuru ili u zdjeli pomiješajte salate, potom dodajte avokado, feta sir i cherry rajčice. 
    5. Začinite sve mješavinom maslinovog ulja i limuna te s dobrim prstohvatom soli. 
    6. Posipajte sa sjemenkama i na kraju posložite narezane riblje štapiće. 

Panirana riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!