Složenac od piletine i slanutka

  • 45 min
  • Srednje
  • 4 osobe
Autor tajana@nivas.hr
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Kus kus kuhajte prema uputama na pakiranju.
    2. Odleđenu piletinu začinite sa 1/4 žličice soli I papra. Pecite na zagrijanom ulju do zlatno žute boje pa premjestite na tanjur.
    3. U istoj tavi pirjajte luk uz miješanje, oko 5 min.
    4. Dodajte češnjak I pastu od rajčice te kuhajte još 1 min uz miješanje.
    5. Dodajte rajčicu, kumin I cimet te nastavite kuhati nekoliko minuta.
    6. Vratite piletinu u tavu, dodajte slanutak, temeljac, tikvice I ostatak soli I papra.
    7. Kuhajte poklopljeno dok se piletina potpuno skuha, oko 10 min.
    8. Servirajte uz kus kus I pospite korijanderom.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno