Tacos od bakalara

  • 50 min
  • Jednostavno
  • 6 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ocat pomiješamo sa šećerom pa prelijemo preko rotkvica i kupusa te ostavimo da se povrće marinira najmanje 3 sata ili tijekom noći u hladnjaku.
    2. Napravimo marinadu od navedenih sastojaka, prelijemo ju preko ribe i ostavimo u hladnjaku tijekom noći da se riba odledi i marinira.
    3. Od navedenih sastojaka napravimo umak.
    4. Prije serviranja ribu ispečemo na roštilj tavi i natrgamo ju na komadiće.
    5. Tortilje ugrijemo prije posluživanja i zatim redom slažemo rotkvice i kupus, komadiće ribe i za kraj prelijemo umakom.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!