Tuna i losos pripremljeni na pari posluženi s kremastim umakom

  • 45 min
  • Srednje
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Odmrznuti ribu.
    2. Tunu i losos preliti cijeđenim limunovim sokom i kuhati ih na pari oko 15 minuta.
    3. Lignje narezati na kolutiće i propirjati ih na maslinovom ulju oko 5 minuta ili dok ne omekšaju.
    4. Gotove lignje izvaditi iz posude i staviti sa strane, a u posudu dodati narezane gljive i protisnuti češnjak, zaliti vinom i pirjati dok gljive ne omekšaju.
    5. Uliti vrhnje za kuhanje i začine i pirjati 5 minuta.
    6. Dodati lignje i ribani parmezan, promiješati i kratko propirjati.
    7. Tunu i losos preliti umakom i poslužiti uz kuhane mahune i ukusom po želji.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno