Varivo s povrćem, piletinom i gris noklicama

  • 60 min
  • Napredno
  • Sastojci za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na 2 žlice ulja popržiti meso narezano na kockice.
    2. Meso izvaditi, a na istom ulju popržiti luk.
    3. Meso zatim vratiti, dodati začine, koncentrat rajčice i pirjati podlijevajući vodom ili temeljcem.
    4. Kad je meso već mekano dodati povrće i još uliti vode i sok se ono kuha napraviti knedle.
    5. Pomiješati jaje, 8 žlica grisa i 4 žlice ulja, pustiti malo da odstoji pa malom žličicom oblikovati noklice.
    6. Kuhati dok ne isplivaju na površinu, ukrasiti svježim peršinovim listom i skinuti s vatre. 

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno