Fini namaz od graška

  • 30 min
  • Jednostavno
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Stavite grašak u posudu i podlijte ga s vodom. Kuhajte oko 3 minute.
    2. U blender stavite 2 šalice graška (1 šalicu ostavite za daljnju pripremu) i toliko vode u kojoj se kuhao koliko je potrebno da dobijete fini pire od graška.
    3. Pire premjestite u posudu, dodajte mu preostali grašak, pinjole, sir, češnjak, metvicu i maslinovo ulje. Dodajte soli i papra te, ukoliko je potrebno, još tekućine u kojoj se je grašak kuhao. 
    4. Promiješajte i stavite u hladnjak da se ohladi.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!