Stavite grašak u posudu i podlijte ga s vodom. Kuhajte oko 3 minute.
U blender stavite 2 šalice graška (1 šalicu ostavite za daljnju pripremu) i toliko vode u kojoj se kuhao koliko je potrebno da dobijete fini pire od graška.
Pire premjestite u posudu, dodajte mu preostali grašak, pinjole, sir, češnjak, metvicu i maslinovo ulje. Dodajte soli i papra te, ukoliko je potrebno, još tekućine u kojoj se je grašak kuhao.
Promiješajte i stavite u hladnjak da se ohladi.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: